sobota, 25 lutego 2017

Zieleni, przybywaj!

Tak, tak, wiem, jeszcze mamy luty i do wiosny musi minąć trochę czasu. Ale przecież można sobie uprzyjemnić życie i ozdobić kanapki świeżą zielenią - sam smak i witaminy! A zanim wszystko zniknie, warto odkurzyć akcesoria makro i utrwalić te mikruski. Żeby mieć na co patrzeć, zanim wyrośnie druga partia.

Przysłona: f/10, Czas: 0.8 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

Przysłona: f/10, Czas: 0.8 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

Przysłona: f/10, Czas: 1/8 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

Przysłona: f/10, Czas: 0.2 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

Przysłona: f/16, Czas: 0.5 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

Przysłona: f/16, Czas: 0.8 sec, Ogniskowa: 105,0 mm

2 komentarze:

Grażyna pisze...

Mniam! Przypomniałeś mi, że chyba mam jeszcze fasolkę mung.:))) A niedługo będzie pora rzeżuchy. Kiełki rzodkiewek też są dobre.

Ladaco pisze...

No to smacznego :)